Lahja pilkkionki visakoivusta

Visakoivuinen pilkkionki | Täydellinen lahja kalastajalle

Tämä uniikki pilkkionki on valmistettu laadukkaasta visakoivusta ja on täydellinen valinta niin omaksi iloksi kuin lahjaksi erityiselle kalastajalle elämässäsi.

Kahvan ympärillä komeilee kaunis koristeellinen messinkihela, joka tarjoaa mahdollisuuden personoida onki haluamallasi tekstillä sepän käsityöllä kaiverrettuna. Tai vaitoehtoisesti valittavissa kaiverrus ongen kahva osaan kauniisti poltto kirjoitettuna.

Tämä onki ei vain näytä upealta, vaan tarjoaa myös iloa pilkkimiseen. Onki on varustettu suositulla 45 mm Ella-kelalla, mikä tekee pilkkimisestä vaivatonta välttäen ärsyttäviä siimasotkuja.

Tuote toimitetaan kauniissa lahjapaketissa, valmiina ilahduttamaan onnekasta vastaanottajaa. Käsityönä valmistettu lahja on taattu sydämeen tallentuva muisto, joka ilahduttaa sekä lahjan antajaa ja saajaa.

  • kahva kotimaista visakoivua
  • toimitetaan lahjapaketissa

Huom! Valitse joko polttokaiverrus tai kaiverrus helaan  ja Kirjoita valitsemasi teksti kassalla ”tilauksen kommentit” kenttään! Mikäli haluat ongen ilman kaiverrusta, jätä tilauksen kommentti kenttä tyhjäksi.

 

 

 

 

Lisätiedot

Kaiverrus

kaiverrus helaan, Poltto kaiverrus

(1 tuotearvio)

60,00 70,00 

Arviot (1)

1 arvio tuotteelle Lahja pilkkionki visakoivusta

5,0
Perustuu 1 arvioon
5 tähteä
100
100%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
1-1 1:n arvostelusta
  1. Oli mitä odotin.

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja